dijous, 3 de desembre de 2015

NOUS REPTES: L´ESPAI FAMÍLIA

Després de donar-hi moltes voltes, escoltar-me, aturar-me, preguntar-me el perquè ho faig, sentir-me, recordar com va començar tot, gaudir amb els records, sentir enyorança d´alguns moments viscuts, agraïr tot aquest recorregut i tota l´experiència.... Fa unes setmanes vaig prendre una decisió difícil... però necessària i crec que encertada. De vegades hi ha etapes que han de quedar tancades, desant-les a la capsa dels bons records... i emprendre de noves per poder volar i emprendre nous reptes!!

D´aquest fi d´etapa com a Associació neix aquest nou Espai, però ara sí que únicament com a El Meu Baldufeta, col.laborant amb d´altres dones emprenedores (no m´imagino fent la meva feina sense aquesta xarxa que mica a mica es va teixint) i sobretot, en companya de les famílies precioses que encara hi són en aquesta nova etapa i de les grans persones que segur arribaran. 

La resposta a la pregunta del perquè ho faig és ben senzilla: Perquè m´agrada!! Gaudeixo cada moment pensant el què, com i perquè proposar això o alló altre!! Recordant la trobada i aprenent de cadascuna de les persones que ha compartit quelcom... o simplement ha aportat algo amb la seva presència. Gràcies!

................................. I ahir va ser la primera trobada a l´Espai Família..................................................

Nou espai, nous racons per descobrir, jugar i créixer!

Em quedo bocabadada constantment amb el va i ve dels infants i aquesta dansa tan pròpia que tenen quan entren en un nou espai. Primer observen i quan es senten segurs comencen a fluir per aquestes noves propostes que se´ls hi presenten a la vida: exploren, experimenten, juguen, descobreixen, aprenen, interactuen... 
Viuen el present, l´aquí i l´ara i, vibren amb tot el que tenen davant seu d´una manera que a mi m´esdevé màgica (aix quan ens fem grans! De vegades potser a estones i d´altres sempre, restem oblidant el present pensant en el passat o en el que esdevindrà després).

Fantàstic observar-los mentres interactuen amb els altres infants, en aquest cas, d´edats diverses... Cadascun al seu ritme propi com a èsser únic i/o persona d´una edat determinada. Genial, veure´ls xerrar o simplement jugar en silenci. Em recorda tant a una dansa on cadascú ocupa un paper i un espai!!

Ahir l´Espai Família va obrir les seves ales... espai on jugar, reflexionar, compartir i acompanyar als infants des d´una mirada més respectuosa.

Cap comentari:

Publica un comentari