dimarts, 21 d’abril del 2015

Aniversari La LLuna (5 desembre 2014)

No m´he pogut estar d´escriure unes paraules i és que aquests dos anys em fan molta molta il.lusió!!! I vaja, que és una mica el meu tarannà així mig flower, d´escrits sense fi per expresar alló que sento….

Avui fa dos anys d´aquella primera trobada, d´aquell anhel d´esperança vers un projecte que ja feia temps que rondava pel cap d´algunes mares, de dones que ens vam conéixer arrel de la nova etapa per la que passàvem a les nostres vides… etapa màgica que esdevé la maternitat… 

Potser d´aquelles primeres propostes i moviments cap al projecte…. Potser fa una mica menys de tres anys ja??

Pels astres mal alineats, potser, no acabàvem de trobar el què, com, qui, on…. per tirar endavant el projecte…. I passats uns mesos em vaig quedar sola, anant a una reunió amb l´ajuntament i fins i tot, redactant uns estatuts i un projecte no sabent ben bé perquè…

Però ara miro enrere i de cop veig que… potser un mes abans d´aquell 5 de desembre de 2012… els astres es van alinear i d´aquesta manera va sorgir el què, com, qui, on… que tant havia desitjat!!

Van sorgir de nou les ganes i il.lusió de l´Anna (que ja feia uns mesos abans havia aparegut en tot aixó.. en alguns dels intents abans fallits) i de la mà de l´Anna va aparéixer com per art de màgia la Noèlia!!! I de seguida es va convertir en una peça clau per tirar endavant el projecte de La Lluna!!

Així doncs, vull agraïr a totes aquelles persones que han anat passant per La Lluna, les que esteu i les que ja no estan…. Totes vosaltres, totes, en algun moment aporteu o heu aportat algo al projecte: propostes, activitats, gestions fetes, idees genials, sabiesa, coneixement… o simplement: presència!!

Gràcies, sobretot, a aquelles que van aparéixer al principi i encara, sempre que poden donen suport i venen a passar una estona a La Lluna: gràcies Anna!! 

I aquelles d´altres que vau anar apareixent més tard i encara continueu. Gràcies Stella, Paula, Mertxe, Assumpta, Gisela, Mari, Lorena, Sonia, Maria del Mar….. 

I, per descomptat, gràcies a aquelles d´altres que acabeu d´aterrar, perquè està clar que sense vosaltres La Lluna no es nodriria i acabaria morint!!

Espero no haver-me deixat a ningú… si és així demano mil disculpes!!

I amb el cor a la mà…. Mil mil gràcies a tots els infants que han anat passant per l´Espai i omplen de joia, rialles, també plors i picabaralles ;-), innocència infinita, capacitat d´estimar i donar sense esperar res a canvi, i fer-nos créixer com a persones….. A tots ells Gràcies… perquè sense ells aixó sí que no seria possible!!!

I ja per acabar i no per aixó, menys important, al contrari: gràcies Noèlia per anar sempre endavant i malgrat els obstacles i els desànims que ens hem anat trobant pel camí, sempre tenir aquesta actitut respectuosa, de calma, d´amor pel projecte i aquesta actitut de currante sense fi… Per tenir mil i una propostes, per acceptar totes les bogeries que em passen pel cap (com les jornades del març), tot i que és ben cert que ara ja no sé qui és més llunàtica de les dues J…. Que ens fiquem en cada embòlic J J!! Gràcies bonica, perquè amb tu sempre és molt fàcil fer la feina!! Gràcies a més, per animar quan l´ànim va cap a baix ;-)!!

I ja per acabar mil gràcies al Miquel i al Nil i, al Ruben i al Dani… per la paciència infinita… que tenen amb la Noelia i amb mi.. i el seu recolzament amb tot el que decidim… no us negarem que de vegades amb alguna queixa, però…!!!

Moltes gràcies de cor a totes les llunetes que feu créixer La Lluna!!! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada